ΖΗΣΤΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

Η Νορβηγία είναι μια χώρα-πρότυπο για πολλές άλλες ευρωπαϊκές. Η προστασία του πολίτη από το κράτος πρόνοιας σε κάθε πτυχή της ζωής του, οι υψηλές υπηρεσίες υγείας και το αίσθημα οικονομικής και κοινωνικής ασφάλειας την καθιστούν σημαντικό προορισμό για ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να εργαστούν στη χώρα. Μάλιστα, οι σπουδαστές και οι μαθητές στη νορβηγία απολαμβάνουν ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό σύστημα.
Οι Νορβηγοί είναι άνθρωποι που λατρεύουν τη φύση, τη θάλασσα και... την μπύρα! Στις μεγάλες πόλεις, όπως το Όσλο και το Μπέργκεν, η νυχτερινή ζωή είναι έντονη, με το σύνθημα να δίνει η πολυάριθμη φοιτητική κοινότητα. Τα φεστιβάλ τζαζ της χώρας είναι παγκοσμίου φήμης, όπως και ο κινηματογράφος της.
Τόσο οι μεγάλες, όσο και οι μικρότερες πόλεις της χώρας χαρακτηρίζονται από άφθονο πράσινο, φαρδείς και άνετους δρόμους, γραφικές μονοκατοικίες και φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες.

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - VIKING SPRÅKSKOLE είναι πρόθυμα να σάς βοηθήσουν σε ολόκληρη τη διαδικασία της μετάβασή σας στη χώρα και στην ένταξή σας στη νορβηγική καθημερινότητα.